INF

Om oss

Innherred Næringsforening jobber for og sammen med næringslivet i hele Innherred.
Vi skal være en aktør som bidrar til å skape og utvikle et sterkt næringsliv på Innherred. Vi er et av Trøndelags største nettverk innen næringsliv og business, og består av små, mellomstore og store bedrifter over hele Norge, som ønsker å være i front når det kommer til utvikling, læring og samarbeid. 

Vi liker det best når vi lykkes med å være tett på medlemsbedriftene våre for kontinuerlig å svare opp næringslivets behov. Vi jobber politisk og vi jobber praktisk for å gjøre næringsforeningen til et viktig sted å være for alle bedrifter i alle bransjer.

Innherred Næringsforening oppsto i 2022, som følge av en fusjon mellom Næringsforeningen i Levanger og Verdal Næringsforening. 

Utøverne

Innherred Næringsforening er en bredt sammensatt organisasjon. Vi har et aktivt styre som er tett på arbeidet vårt, og vi består av nærmere 400 medlemsbedrifter som utgjør selve kjernen i næringsforeningen. For å dekke opp alle fagområder på best mulig måte, er vi organisert med forskjellige fagråd som har hvert sitt ansvarsområde.

I det daglige styres INF av den adminstrative staben: Daglig leder Ingrid Dahl Furunes (til høyre i bildet), næringspolitisk leder Arild Klokkerhaug og kommunikasjon- og markedsleder Kjersti Fikse.